Wigwam Back to basic... maar een superleuke beleving.

Wilt u een keer op een speciale manier vakantie vieren? Op het veld Dondersplekkie, waant u zich in Country en Westernstyle. U overnacht in een wigwam en gaat weer back to basic. Slapen op een veldbed, zitten op geitenkrukjes en eten uit een kommetje. U kunt hier met 8 personen slapen en u heeft de beschikking over een kampvuurplaats, picknicktafel, een eigen toilet. en veranda.

Naast overnachten is het ook mogelijk om hier uw verjaardag te komen vieren, of voor een andere gelegenheid. Er is van alles mogelijk, dus mocht u een speciale wens hebben neem dan contact met ons op. Of neem een kijkje op onze website www.kinderfeestjemeerwijck.nl 

Leg uw vakantie hier vast!

selecteer aankomst- en vertrekdatum

Op dit moment is het nog niet mogelijk om voor 2019 te boeken.

Praktische Informatie

Aankomst/vertrek 
Voor de wigwam hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De wigwam dient voor 10.30 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.

Slaapgelegenheid 
De wigwam biedt plaats voor 8 personen om te overnachten. U slaapt in de wigwam op veldbedden. De wigwam wordt niet verhuurd aan jongeren zonder begeleiding. Let op! Er zit geen binnentent in de wigwam.

Huisdieren 
Huisdieren zijn in de wigwam toegestaan.

Linnengoed 
Bedlinnen (o.a. (1 persoons) slaapzak, dekbedden/hoezen, onderlakens, kussens en kussenslopen) dient u zelf mee te nemen. Hand/keukendoeken dient u zelf mee te nemen.

Schoonmaak 
De wigwam en toilet worden na elk vertrek van de gast schoongemaakt. Hiervoor berekenen wij geen schoonmaakkosten.

Inventaris wigwam
Geitenkrukjes, veldbedden, indianenkleden, houten vloer met vloerkleden, stroompunten, lantaarns, pannenset, eetgerei, serviesgoed in Indianen en Cowboystyle.

Op het veld Donders Plekkie
Kampvuurplaats, houten picknicktafel, een Saloon (met eigen toilet en veranda) en een totempaal.

Ligging & parkeren
De wigwam is gelegen op een eigen veld die u niet deelt met andere gasten. De auto kunt u niet meenemen naar het veld Dondersplekkie.

RECRON voorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie) en hanteert de RECRON voorwaarden huuraccommodaties