Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Het invullen van uw e-mailadres is verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Uw e-mailadres zullen wij nooit aan derden verstrekken.

Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Stel uw vraag of geef uw feedback in onderstaand veld.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Route informatie

Hoe kunt u Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck bereiken?

Kampeerterrein-Jachthaven "Meerwijck" is goed te bereiken per auto of per boot.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is minder goed. Het NS-station in Kropswolde ligt op 3 km afstand en de bushalte (Hoogezand-Zuidlaren) is 3 km van het kampeerterrein verwijderd. 

Taxi
Voor het vervoer vanaf het treinstation naar camping Meerwijck kunt u gebruik maken van taxi van der Molen. Uw hond is ook van harte welkom in de taxi.
Van tevoren bestellen: 
Website: http://www.comfortabelpersonenvervoer.nl/ 
Email: info@fredvandermolen.nl
Tel: +31 (0)6 - 250 67 113 
Tel: +31 (0)6 - 128 64 936

Komende per auto vanuit de richting Assen (zuiden):
Rijksweg Assen-Groningen (A28), afslag Vries nr. 35, Zuidlaren richting Hoogezand; in Kropswolde ANWB-borden volgen richting kampeerterrein.

Komende per auto vanuit de richting Groningen/Winschoten (noorden/westen):
Rijksweg Groningen-Nieuweschans (A7), afslag Foxhol nr. 40, over spoorlijn; in Kropswolde ANWB-borden volgen richting kampeerterrein.