Vacature

Wij zoeken jou!

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan voor in de weekenden/vakanties? Of is jouw vriendin, broertje, dochter of buurjongen nog op zoek naar een super leuke bijbaan?! Tag diegene hieronder
Wij zoeken de allerleukste horecatoppers/bikkels, schoonmakers, terreinmedewerkers en medewerkers voor in de supermarkt.
Heb je belangstelling dan ben je slechts één mail verwijderd van mogelijk je nieuwe bijbaan.
We zien je sollicitatie en motivatie graag tegemoet via info@meerwijck.nl 

Nieuw! Sanitairgebouw aan het Strand

Er wordt een nieuw sanitairgebouw geplaatst in 2019! Als u in april weer camping Meerwijck bezoekt zult u een prachtig sanitairgebouw aantreffen aan de Strandkant! Via de website houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen! Blijven kijken dus:)

Broodjesservice via de app.

Aankomend seizoen kunt u wanneer de winkel gesloten is broodjes bestellen via de app, zodat u elke dag van heerlijke verse broodjes kunt genieten! U kunt onze app downloaden in de Appstore en de Playstore! Downloaden maar! :)

App Store

Play Store

Nieuwe chalets voor 2019!

Het huren van een chalet op Meerwijck is pas echt ontspannen. Het enige wat u hoeft te doen is uw koffer inpakken, de rest vindt u allemaal in het volledig ingerichte chalet. Geniet van de rust en het gemak in Groningen.